Zenica

VIDEO: Omladinski hor priprema Muzički spektakl „Revijalni 25“

Omladinski hor: Muzički spektakl „Revijalni 25“- U okviru tradicionalne 22. Međunarodne kulturne manifestacije “Zeničko proljeće 2017“, Udruženje muzičke omladine „Omladinski hor“ Zenica održat će koncert povodom 25 godina rada i postojanja.

Tim povodom, ova kulturna institucija grada Zenice i Bosne i Hercegovine, publici će pružiti prelijepu muzičku priču i to na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, u petak, 31. marta 2017. godine sa početkom od 19:30.

Na ovom koncertu, koji nosi naziv „Revijalni 25“, učestvovat će solisti Omladinskog hora i to Merima Mustafić, Tea Tešnjak, Alen Seferović, Ajdin Huskić i Ermin Ašćerić, pod pratnjom članova Omladinskog hora, a sve pod dirigentskom palicom maestra, profesora Milenka Karovića.

Publika u Zenici uživat će uz interpretacije Indexa, Bijelog Dugmeta, Stijena, Celine Dion, Zdravka Čolića, te će Omladinski hor na ovaj način još jednom dočarati publici da prava i kvalitetna muzika nije umrla.

Koncert će se održati u petak, 31. marta 2017. godine na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica s početkom od 19:30.

Dođite da zajedno proslavimo naš 25. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO NAJAVNOG DŽINGLA

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem