Zabava

VIDEO: Od sutra kinima krimi akcija “Niko”

VIDEO: Od sutra kinima krimi akcija “Niko”- Zadovoljstvo mi je u ime distributerske kuće Una film najaviti da od sutra 13. maja 2021. godine u vašem omiljenom kinu možete pogledati nevjerovatnu i uzbudljivu krimi akciju „NIKO“ (NOBODY) u kojoj glavnu ulogu tumači neponovljivi Bob Odenkirk (Better Call Saul, The Post, Nebraska), koji glumi Hutch Mansella, podcijenjenog i zanemarenog oca i supruga, koji prima ponižavajuće udarce u bradu i nikada ne uzvraća.

Trailer filma pogledajte na linku:

O FILMU:

Ponekad je čovjek kojeg ne primjećuješ najopasniji od svih.

Dobitnik Emmya Bob Odenkirk (Better Call Saul, The Post, Nebraska) glumi Hutch Mansella, podcijenjenog i zanemarenog oca i supruga, koji prima ponižavajuće udarce u bradu i nikada ne uzvraća. Niko.

Kada jedne noći dva lopova uđu u njegovu kuću u predgrađu, Hutch odbija da brani sebe ili porodicu, u nadi da će spriječiti ozbiljno nasilje. Njegov sin tinejdžer Blake, razočaran je u njega, a supruga Becca izgleda da se samo povlači još dalje.

Posljedice incidenta podudaraju se sa Hutchovim dugo tinjajućim bijesom, pokrećući uspavane instinkte i šaljući ga na brutalni put koji će otkriti mračne tajne i smrtonosne vještine. U najezdi pesnica, pucnjave i škripućih guma, Hutch mora da spasi svoju porodicu od opasnog protivnika (slavni ruski glumac Aleksey Serebryakov) – i bude siguran da ga više nikada niko neće potcijeniti kao da je niko.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: