Zabava

VIDEO: Triler “Do kraja” u kinima od 13. maja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Triler “Do kraja” u kinima od 13. maja- U ime distributerske kuće Una film zadovoljstvo mi je najaviti vam početak distribucije napetog akcionog trilera DO KRAJA (WAY DOWN) koji u naša kina dolazi ovog četvrtka, 13. maja 2021. godine.

Odlična i dinamična priča, kvalitetna glumačka ekipa i pozitivna napetost u svakoj sekundi filma, dovoljni su razlozi da baš ovaj naslov bude na samom vrhu vaše “Obavezno pogledati u kinu” liste.

Rezervišite svoje karte na vrijeme i spremite se za uzbudljivu i veoma inteligentno smišljenu filmsku avanturu.

O FILMU:

Apsolutno neprobojna banka. Banka koju niko nikada nije mogao opljačkati. Nema nacrta. Nema mapa. Nema podataka o inženjerskom sistemu trezora. To je apsolutna misterija. Uz to, šef obezbjeđenja svirepo čuva banku kao da mu život zavisi od toga. Ovaj uzbudljivi izazov razbuktava znatiželju Toma, genija odlučnog da nauči tajne trezora i uđe u dubine banke.

Cilj je davno izgubljeno blago koje će se u banci držati samo deset dana. Tim predvođen karizmatičnim umjetnikom Valterom, tim koji ima samo deset dana da pripremi pljačku i izvede bježanje koje se izvodi jednom u životu. Deset dana za planiranje, ali samo devedeset minuta za sprovođenje tog plana: devedeset minuta finala Svjetskog prvenstva koje će privući stotine hiljada navijača pred vrata banke Španije.

Trailer pogledajte na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno