Zabava

Prolongiran koncert „Zenica oka moga“ za kraj ove godine

Prolongiran koncert „Zenica oka moga“ za kraj ove godine- Zbog još uvijek loše epidemiološke slike u Bosni i Hercegovini, te zbog brige o zdravlju učesnika i izvođača koji bi došli na koncert iz inostranstva, kao i zbog izuzetne brige o publici, koncert „Zenica oka moga“ neće biti održan u subotu, 29.maja.

Novi datum održavanja koncerta bit će zakazan kad epidemiološka situacija bude bolja i jasnija, a to će gotovo sigurno biti do kraja ove godine na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica i putem linka za one koji su kupili svoje virtuelne karte. Virtuelne karte ostaju važeće i za novi termin, a karte kupljene u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica je moguće zadržati za novi termin ili vratiti u Službu marketinga i prodaje svaki radni dan od 10 do 15 sati.

Prodaja karata za virtuelni koncert legendi zeničke pop-rock scene se nastavlja putem portala ENTRIO.HR. Publici se zahvaljujemo na interesovanju za ovaj prvi zenički virtuelni koncert za koji se nadamo da će u novom terminu biti bezbijedno održan.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem