Zabava

VIDEO: Nova adaptacija romana Jane Austen “Emma” u kinima od 13. februara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Nova adaptacija romana Jane Austen “Emma” u kinima od 13. februara – NOVA ADAPTACIJA ROMANA JANE AUSTEN „EMMA“ U KINIMA OD 13. FEBRUARA KOMEDIJA ALI I DRAMA KOJU JEDNOSTAVNO NESMIJETE PROPUSTITI

Zadovoljstvo mi je u ime distributerske kuće Unafilm obavjestiti vas da od 13. februara ne repertoare bh. dolazi adaptacija romana Jane Austen, dramatična komedija u režiji Autumn de Wilde „EMMA“. Glumačku ekipu predvode Anya Taylor-Joy u naslovnoj ulozi i Bill Nighy kao njezin otac. Johnny Flynn je novi Mr. Knightley, dok će Gemma Whelan igrati Mrs. Weston, a Mia Goth Harriet.

“EMA”, omiljena komedija Džejn Ostin o potrazi za svojim savršenim parom i srećom do kraja života, stiže nam u novoj, predivnoj filmskoj adaptaciji. Lijepa, pametna i bogata, Ema Vudhaus, je kao nemirna matica za mali uspavani grad u kome živi. Ovo je blistava satira društva i odrastanja, u kojoj Ema mora proći kroz donošenje pogrešnih odluka u izboru udvarača, kako bi pronašla ljubav koja je oduvijek bila tu.

Trailer filma pogledajte na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno