Zabava

VIDEO+FOTO: Brže od svjetlosti u kina stiže novi “SONIKOV FILM” – 13. februar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Brže od svjetlosti u kina stiže novi “SONIKOV FILM” – 13. februar – Zadovoljstvo mi je u ime distributerske kuće Una film najaviti vam akcionu animiranu avanturu „SONIKOV FILM“ (SONIC THE HEDGEHOG) koji u naša kina dolazi 13. februara i to u 2D titlovanoj i sinhronizovanoj verziji.

SONIKOV FILM je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svjetski poznatom i popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svijetloplavi jež. Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovjekom Tomom (James Marsden). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spriječe ozloglašenog doktora Robotnika (Jim Carrey), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemjerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svijetom. U filmu takođe glumi i Tika Sumpter i Ben Schwartz koji je Soniku pozajmio glas.

Trailer filma pogledajte na linkovima:

TITLOVANI TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=vtsbbhC1hI0
SINHRONIZOVANI TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=FtNTKCUVIWU&t=4s



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno