Zabava

Predstavljamo aktivnosti Plesne akademije VICTORY Zenica – Regionalni festival, upis članova, Plesne pripreme…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Zenici su prvih dana februara održane prve plesne radionice u prostorijama Preporoda (Zenica). Plesne pripreme su organizovale trenerice Plesne Akademije “VICTORY” Jasenka Bitić-Ramić i Belma Čolaković, koje su udružile snage, spojile dva kluba u jedno srce, krenule hrabro i uvele dosta novog za djecu i omladinu.

Kako kažu, prve radionice su prošle i bolje nego što su očekivale. U prva dva dana prisustvovalo je 60 učesnika kako iz našeg, tako i iz drugih klubova van Zenice.

Radionice je vodilo šest profesionalnih trenera kojima se i ovim putem zahvaljujemo na predanom radu. Program je sastavljen da bi se djeca što više edukovala, da bi naučili plesove sa kojima se nisu susretali. Radionice su bazirane na tome da se svaki učesnik oslobodi straha, stida, da budu jači i izdržljiviji.

Kako trenerice kažu, uspjele su u tome, a učesnici ovih radionica željno isčekuju druge. Trenerice su ponosne time što je na radionicama bilo djece od 6 do 8 godina, te su svaki čas vjerno ispratile, radile edukacije koje su trajale osam sati dnevno.

Radionice su organizovane bez ikakve pomoći i sponzorstva, te se nadaju da će sljedeci projekti namijenjeni za djecu biti više praćeni od strane Grada, medija, te poduzetnika u ovom gradu.

Naša akademija ima velike talente, naša akademija i djeca vas predstavljaju na svakom takmičenju te smo u svim kategorijama prvaci. Nemojte da zaboravite tu vrijednu djecu i nemojte da zaboravite da oni donose pehare u našu lijepu Zenicu.

Zahvaljujemo se svima koji su bili uz nas, koji su nam dali vjetar u leđa, hvala svim trenerima i svim učesnicima na super energiji i predivnom vikendu.

Osim radionice radimo i upis novih članova, kao i velike pripreme za veliki regionalni festival plesa u našem gradu.

Plesna Akademija VICTORY



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno