Ljudi

VIDEO: Mesud Pezer poslao poruku bh. olimpijcima- Najvažnije je pobijediti sam sebe

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mesud Pezer, najbolji bh. bacač kugle je na međunarodnom meetingu u češkoj Ostravi osvojio zapaženo drugo mjesto.

Meeting je održan 3. februara. Prije toga, imao je još jedan meeting gdje je zauzeo treću poziciju uz jako dobar rezultat.

– Očekuje me sada jedan veoma jak meeting u Poljskoj 21. februara. Nakon toga ide Madrid 1. marta, Evropski zimski bacački kup gdje ću nastupiti za reprezentaciju 7. marta i kruna svega je Svjetsko prvenstvo u Beogradu 21. marta, najavio je Pezer.

Danas se obilježava godišnjica početka Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu. Trenutno se održavaju i Olimpijske igre u Pekingu. Pezer prati naše takmičare na Olimpijadi.

– Podrška njima mnogo znači. Znam kada su nama davali podršku kada smo bili u Tokiju. To je nama mnogo značilo kada znate da imate podršku od vaših kolega sportista i svih ljudi Bosne i Hercegovine. To je jedan veliki događaj. Bio je u našem glavnom gradu. Nadam se da će se jednog dana također ponoviti. Veliki događaj koji cijeli svijet gleda u našoj lijepoj Bosni i Hercegovini. Poželio bih sreću svim našim takmičarima u Pekingu, da ostvare što bolje rezultate i da prvenstveno pobijede sami sebe i ostvare lične rekorde, poručio je.

Pogledajte cijeli razgovor.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno