Zabava

Video: Malci u bh. kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Distribucija najočekivanijeg 3D animiranog filma ove godine “MALCI” (MINIONS) započinje od 09. jula na redovnim repertoarima kina: Cinema City Sarajevo, Palas Banja Luka, Ekran Zenica, Kaleidoskop Tuzla, Meeting Point Sarajevo, Kino Kozara Prijedor, Bioskop Andrićgrad Višegrad, Kino Theatre Busovača, te u više od 50 gradova i mjesta putem mobilne kino opreme širom Bosne i Hercegovine.

Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vijekovima i uvijek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspješni u zadržavanju svojihgospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.
Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svijet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slijediti.
Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sljedeće potencijalne gospodarice: Skarlet O’Pakić, prvog najvećeg ženskog zlikovca na svetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka ’60-ih, a završiće u Londonu gde će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.

Pored Kevina, Stjuarta, Boba, Skarlet i ostatka Malaca, timu se pridružuje ekipa likova poput Herba Overkila…, Skarletinog muža, ludog naučnika; Voltera Nelsona, patrijarha njegove zločinačke grupe, Medž, Volterove domaće zlobnice i počiniteljke raznih zločina u ime porodice, profesora Fluksa, izumitelja prvog vremeplova, iznenađujuće žustre i skaredne kraljice Elizabete II, i drugih.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno