Zabava

Foto+audio:Nemoguće vruće na Bazenima 18.07.20h

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenički bend Nemoguće vruće održat će koncert na bazenima u Crkvicama u subotu 18.jula sa početkom u 20,00 sati. Pored koncerta svi posjetioci će moći uživati u noćnom kupanju, te skokovima sa „desetke“.

Dio članova benda posjetili su bazene kako bi definisali pojedine tehničke detalje vezane za predstojeći koncert. Jedan od članova Miro Kovačević kaže da organizacija za sada ide dobro i da su stvoreni svi preduslovi za super provod tu noć. „Mi prije svega očekujemo da se ljudi dobro zabave, to nam je zadatak i to smo uvijek do sada uspijevali na svojim svirkama“, kaže Kovačević i naglašava da je ovo pokušaj da se oživi nešto na što su zeničani zaboravili.

Nemoguce vruce 2

„Nekad su bazeni ljeti bili glavno mjesto za kulturna dešavanja. Od festivala do modnih revija, sve je bilo skoncentrisano tu na bazene jer je prostor dobar. Nadam se da će u subotu biti lijepo vrijeme i da će biti noćnog kupanja odnosno da će biti prilika za izuzetnu zabavu“, završava Kovačević.

Nemoguce vruce 1
Koncert grupe Nemoguće vruće, noćno kupanje i skokovi sa „desetke“, održat će se na bazenima u Crkvicama u subotu, 18.jula sa početkom u 20,00 sati. Ulaz je 5 KM.

[iframe width=”100%” height=”450″ scrolling=”no” frameborder=”no” src=”https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/214369097&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true”]


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno