Zabava

VIDEO: Novi trailer za sinhronizovanu porodičnu avanturu “Lesi se vraća kući”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Novi trailer za sinhronizovanu porodičnu avanturu “Lesi se vraća kući” – Zadovoljstvo nam je u ime distributerske kuće Una Film predstaviti vam prvi sinhronizovani trailer za porodičnu avanturu “LESI SE VRAĆA KUĆI” zasnovanu na istoimenoj dječijoj priči Erica Knighta.

Film “LESI SE VRAĆA KUĆI” je definitivno jedan od onih koji sve nas vrati u djetinjstvo i vrijeme kada smo bili kao školarci očarani emocijom i ljubavi između čovjeka i njegovog najboljeg prijatelja psa.

Trailer pogledajte na linku:

Flo ima svog najboljeg prijatelja, a to je koli Lesi. Međutim, zbog novonastalih okolnosti, njegova porodica mora da se odrekne psa i Floovo srce biva slomljeno. Ipak, Lesi se nerado razdvaja od Floa i kreće na putovanje preko cijele Njemačke, kako bi se vratila svom voljenom drugu.

Dvanaestogodišnji Florian i njegova voljena Lesi su nerazdvojni, najbolji prijatelji. Sretno žive u idiličnom selu na jugu Njemačke. Ali, kada Florianov otac izgubi posao, moraju da se presele u manji stan, u kojem nije dozvoljeno držati pse. Florian je skrhan, jer mora da se rastavi od Lesi, koja biva predata grofu von Sprengelu.

Oni putuju na Sjeverno more zajedno sa grofovom dvanaestogodišnjom unukom, Prisciliom. Međutim, kada grof pokaže svoje pravo, zlo lice i
kad se Lesi osjeti veoma ugroženom, ona koristi priliku da pobjegne i otpočne svoju avanturu, putovanje preko cijele Njemačke, kako bi pronašla Floa. Ali, nije Lesi jedina koja se otišla na putovanje. Ni Flo nije mogao više da izdrži i kreće u potragu za svojim psom. Njih dvoje nije tako lako pobijediti.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno