Info

VIDEO: Koalicija „Positive Tolerance“ promoviše misiju, ciljeve i rezultate rada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Koalicija „Positive Tolerance“ promoviše misiju, ciljeve i rezultate rada- Koalicija za borbu protiv mržnje „Positive Tolerance“ je ovih dana snimila promotivni spot o svom radu.

Cilj spota je snažnije profiliranje koalicije u zajednici kao i mobiliziranje svih zainteresovanih grupa i pojedinaca da podrže misiju koalicije i pridruže se njenom radu.

Članovi i članice koalicije, predstavnici udruženja i pojedinci iz Zenice nastoje biti aktivan, mobilizirajući i prepoznatljiv akter i forum za jačanje saradnje i partnerstava između svih subjekata kako bi se dao doprinos daljnjoj izgradnji otvorene, uključive i prosperitetne zajednice svih građanki i građana Grada Zenice.

Fokus rada koalicije u 2021. godini je saradnja sa Gradskom upravom Zenica na prepoznavanju i sistemskoj integraciji mjera za jačanje društvene povezanosti i borbe protiv netolerancije.

Neformalna koalicija za borbu protiv mržnje sa područja grada Zenica „Positive Tolerance“ je formirana 20. aprila 2017. godine i okuplja udruženja: Budimo prijatelji, Centar za mlade „INPUT“, Centar ženskih prava, Forum građana, Lotos, Savez izviđača grada Zenice, Kam, Pomirenje, i Kreativci.

Svi zainteresirani za priključenje radu koalicije mogu nam se obratiti na mail koalicije [email protected].



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno