Zabava

VIDEO: Horor priča Stephena Kinga “Groblje kućnih ljubimaca” u kinima od 11. aprila

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Horor priča Stephena Kinga “Groblje kućnih ljubimaca” u kinima od 11. aprila – AKO STE MISLILI DA STE VEĆ UPOZNALI ZLO NA VELIKOM PLATNU, VARATE SE!

NAJJEZIVIJA HOROR PRIČA STEPHENA KINGA “GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA” U KINIMA OD 11. APRILA

Pisac Stephen King navikao nas je na romane prepune napetosti, užasa i straha.
Filmovi inspirisani njegovim djelima bude jezu i nemir, ali ništa se ne može porediti sa filmom “GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA” (PET SEMATARY), koji je publiku širom svijeta ostavio pod snažnim utiskom!

Zasnovan na originalnom horor romanu Stephena Kinga, film GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA prati Dr Louisa Creeda (Jason Clarke), koji nakon što se preseli sa svojom ženom Rachel (Amy Seimetz) i njihovo dvoje male djece iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće. Kada se desi tragedija, Luois će se obratiti za pomoć svom neobičnom komšiji Judu Krendelu (John Lithgow) i tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posljedice.

Trailer filma pogledajte putem linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno