Zabava

Disneyjevi klasici: „Snježno kraljevstvo“/“Zaleđeno kraljevstvo“ – dvadesetšesta knjiga na svim kioscima od 04. aprila

Disneyjevi klasici: „Snježno kraljevstvo“/“Zaleđeno kraljevstvo“ – dvadesetšesta knjiga na svim kioscima od 04. aprila – Kolekcija Disneyjevih klasika je ove godine proširena za 5 novih naslova, koji se nalaze u prodaji po prvi put. Ovo je prilika i za sve one koji su ranije skupljali kolekciju Disneyjevih klasika, da je prošire sa naslovima: Snježno kraljevstvo, Potraga za Dorom, Zvončica, Priča o igračkama i Pocahontas.

Prvi od novih naslova donosi priču o iznimnoj snazi sestrinske ljubavi, kroz koju nas vode Elsa i Ana. Kada se ispuni proročanstvo i ljupko kraljevstvo Arendel okuju vječni snijeg i led, hrabra princeza Ana kreće u potragu za svojom sestrom, kraljicom Elsom. Ona jedina može poništiti čaroliju. Na tom putovanju Ana će upoznati neobične ljude i tajanstvena stvorenja, ali i spoznati prave vrijednosti u životu.

Svakog četvrtka potražite na kioscima novi naslov iz serijala najljepših Disneyjevih klasika. Svi koji su na kioscima propustili neku od knjiga mogu je naručiti putem interneta na www.tropik.ba ili pozivom na telefon: 032/244-744. U prodaji se nalazi kolekcija na latinici i ćirilici.

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem