Zabava

Horor „Groblje kućnih ljubimaca“ i SF avantura „Hellboy“ na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Horor „Groblje kućnih ljubimaca“ i SF avantura „Hellboy“ novi filmovi na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica

U narednoj sedmici filmska publika Multiplexa „Ekran“ Zenica će uživati u itekako atraktivnom filmskom programu. Naime, od 11. aprila sa prikazivanjem počinje film „Groblje kućnih ljubimaca“, koji prati Dr. Louisa Creeda (Jason Clarke), koji nakon što se preseli sa svojom ženom Rachel (Amy Seimetz) i njihovo dvoje male djece iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće. Kada se desi tragedija, Louis će se obratiti za pomoć svom neobičnom komšiji Judu Crandallu (John Lithgow) i tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posljedice. Publika će film gledati u tri termina i to od 17:00; 18:30 i 20:30 h.

Hellboy je ultimativni antiheroj, plod nacističkog mističnog eksperimenta iz 1944. kojeg su američki agenti preoteli i odgojili da bude na strani Dobra, temeljen na kultnom stripu Mikea Mignole. Ultimativni antiheroj Hellboy se vraća u osvetničkoj misiji u Londonu, gdje se drevni duh zle vještice (Nimue the Blood Queen) vratio iz mrtvih. Ovu odličnu avanturu, publika može gledati u dva termina i to od 20:00 i 21:30 h.

U okviru aktivnosti „K’o nekad u kino“, u petak, 12. aprila s početkom u 20:00 sati, bit će prikazana digitalizovana i masterizovana verzija filma Partizanska eskadrila.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno