Zabava

VIDEO: Horor film “Osmijeh” od 29. septembra u našim kinima

Podijeli ovu vijest:

Zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo da je Una film pripremio pravu kino poslasticu za ljubitelje horor žanra, koje će ovaj film zasigurno oduševiti.

Film “OSMIJEH” (SMILE), koji od 29. septembra stiže premijernu u naša kina, držat će vas na ivici sjedišta i probuditi najskrivenije strahove koji će vas proganjati još dugo nakon gledanja.

Spremite se za najgori OSMIJEH koji ste ikada vidjeli, skupite hrabrost i doživite jednu potpuno novu dimenziju straha, koji će vas odvesti do istine!

O FILMU: Nakon što je bila svjedok bizarnog, traumatičnog događaja u koji je bio umiješan i jedan pacijent, doktorica Rouz Koter počinje da osjeća zastrašujuće pojave koje ne može da objasni. Dok nezamislivi užas počinje da obuzima njen život, Rouz mora da se suoči sa svojom problematičnom prošlošću, kako bi preživjela i pobjegla od svoje zastrašujuće, nove stvarnosti.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno