Zabava

FOTO: “Karta za raj” prikazana na specijalnoj premijeri u Cineplexxu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Specijalna premijera filma Ticket to Paradise (Karta za raj), u kojoj su se Oskarovci George Clooney i Julia Roberts ponovo udružili, održana je sinoć u sarajevskom kinu Cineplexx.

Prije početka romantične komedije upriličen je mini koktel gdje su crvenim tepihom prošetale VIP zvanice, koje su uz druženje i razgovor uživale u muzici iz filma reditelja Ola Parkera. Priču o slatkom iznenađenju koje donosi druga šansa pristigli su pogledati brojni mediji, ali i bh. influenserice, među kojima su sestre Šejla i Lejla Ramović, Lena Samardžić, Lana Lekić, Naida Bećar Ajanović…

Zajedničku misiju bivših partnera da spriječe svoju zaljubljenu kćerku Lily da napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili, publika je imala priliku gledati u dvorani sa najsavremenijom kino tehnologijom koja uključuje Dolby Atmos, jedini sistem zvuka u BiH ovakve vrste i RealD Ultimate screen. Ne samo da je publika bila uzbuđena što su Julia Roberts i George Clooney ponovno zajedno, već su oduševljeni što su se vratili baš u ovom žanru. Snimanje filma trpilo je odgode zbog pandemije koronavirusa, no priča ima sva klasična mjesta koja publika voli u romantičnim komedijama: predivnu egzotičnu lokaciju, hitove devedesetih, podbadanje koje stvara romantičnu tenziju i nadu da će ipak imati „happy end“.

Karta za raj ili Ticket to Paradise od danas, 28. septembra stiže pretpremijerno u odabranim kinima u BiH, a od četvrtka, 29. septembra kreće u redovna kino prikazivanja u distribuciji Una Filma.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno