Zabava

Tomislav Kašljević svom gradu: Bajaga, Đuro i “Ima neka tajna veza sa Zagrebačkom filharmonijom” u Zenici do Nove godine!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanin Tomislav Kašljević do kraja godine u svojoj rodnoj Zenici organizuje tri velika projekta, potvrđeno je portalu Zenicablog u zagrebačkoj Music Time produkciji.

Podsjećamo, Tomislav Kašljević godinama živi u Zagrebu, a u cijelom regionu, od Makedonije do Slovenije, organizuje niz muzičkih, glumačkih i zabavnih sadržaja, na kojima učestvuju regionalne, ali i svjetske muzičke i glumačke zvijezde.

Iako redovno puni Arene u regionu, te najveće dvorane kao što su zagrebačka Arena i Lisinski u Zagrebu i beogradska Arena i Sava centar u Beogradu, Tomo nikad ne zaboravlja grad u kojem je započeo svoj radni vijek i kojem se redovno vraća.

Već smo najavili NA OVOM LINKU sa predstava Đurologija planirana 11.10. u BNP-u Zenica.

Kako saznajemo, koncert pod nazivom “Ima neka tajna veza sa Zagrebačkom filharmonijom” će biti upriličena u Zenici 19. decembra. Na sceni će se naći 50 muzičara i umjetnika, a Zeničani će numere “Indexa” ali i drugih popularnih izvođača imati priliku čuti prilagođene simfonijskom izvođenju, uz vokale niza popularnih izvođača, kao što su Amel Ćurić, Nermin Puškar, (Zeničanin) Ivan Jelić….

Godinu će završiti regionalna pop zvijezda Momčilo Bajagić Bajaga u Zeničkoj Areni 27.12. saznajemo ekskluzivno od organizatora.

U svakom slučaju, dašak regionalnih događaja u naš grad ove jeseni i zime donosi vam Music Time produkcija i vaš Zenicablog, koji je medijski pokrovitelj ovih koncerata i predstava.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno