Zabava

VIDEO: Drugi singl grupe BruhUuhu – Dance

VIDEO: Drugi singl grupe BruhUuhu – Dance – Dance je drugi singl grupe BruhUuhu.

Kao I za  prvi singl, vizualizaciju pjesme “Dance” je realizovao Eldar Muhić. U spotu se pored članova benda pojavljuju Adna Hasanić, Amila Heralič, Asja Kadić, Amar Čerim, Abas Hamzi, Dario Kustura kao I breakdanceri Seyo Grahić I Mika Grahić.

Muziku, tekst i aranžman je uradio bend a produkcija pjesme je urađena u studiYo Active Zenica sa producentom Nerminom Bihohorcem, dok je mastering realizovan u MK Mastering studiju.

Bruhuuhu je bend koji je nastao 2018. godine kao rezultat dugogodišnje komunikacije i zajedničkog muziciranja njegovih članova. Shodno uticajima različitih žanrova muzike, koje članovi grupe konzurmiraju, izričaj Bruhauuhu uveliko ima doticaja sa rockom, industrijalom, electrom i drugim srodnim žanrovima, pa još uvijek ne možemo sami sebe svrstati ni u jedan žanr. Publika koja je jedini pravi kritičar će svakako naš izričaj svrstavati u različite žanrove.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem