Zabava

Multiplex Ekran Zenica: Romantični film „POSLIJE SVEGA“, triler „KRIVICA“ i animirana avantura „PARK ČUDESA“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Multiplex Ekran Zenica: Romantični film „POSLIJE SVEGA“, triler „KRIVICA“ i animirana avantura „PARK ČUDESA“  – Publika Multiplexa „Ekran“ Zenica će u narednoj sedmici uživati u tri nova filma, kao i u pretpremijeri filma „Osvetnici“. Romantični film „Poslije svega“ je prvi dio serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive. Anna Todd je postala pravom internetskom senzacijom, ali i književnim fenomenom jer je knjigu Poslije svega napisala isključivo prema sugestijama obožavatelja na društvenoj mreži Wattpad.

Film „Poslije svega“ publika će gledati od 20:00 sati. Film „Krivica“ jedan od najvećih evropskih filmskih hitova, te svakako opravdava teoriju da skandinavski trileri već duže vrijeme prijete da ugroze holivudsko prvo mjesto u proizvodnji filmova tog žanra. Jedan jedini glumac poveo nas je ovaj put kroz cijelu otmicu, bježanje, spašavanje. Film „Krivica“ je na programu od 19:00 sati.  Za najmlađe, na program stiže odlična animirana avantura „Park čudesa“, koji  je uzbudljiva priča o osmogodišnjoj djevojčici Juni, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park, a otkrit će da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti, svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima.

U srijedu, 24. aprila publiku očekuje svjetska pretpremijera filma „Osvetnici“ (Avengers), a ulaznice su u pretprodaji.  Sve informacije kao i rezervacije ulaznica mogu se izvršiti na broj telefona 032 407 518 (iza 16:00 sati), a program i termini projekcija mogu se pronaći i na web stranici Multiplexa „Ekran“ Zenica  www.multiplexekran.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno