Zabava

Multiplex Ekran Zenica: “Park ćudesa” od 18. aprila u programu!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Multiplex Ekran Zenica: “Park ćudesa” od 18. aprila u programu! – NAJUZBUDLJIVIJI ZABAVNI PARK KOJI STE MOGLI DA ZAMISLITE NA KINO PLATNA STIŽE 18. APRILA!

“PARK ČUDESA” JE AVANTURA KAKVU STE ODUVIJEK ŽELJELI DA GLEDATE

Preslatki, šašavi likovi provozat će nas u rolerkosteru emocija! Smijat ćemo se do suza ludorijama pospanog mede Boomera, neustrašive divlje svinje Grete, simpatičnih dabrova Coopera i Gusa, hrabrog majmuna Kikirikija i šarmantnog bodljikavog praseta Stevea. Ova neponovljiva ekipa, zajedno sa djevojčicom June, izazvati će u nama najnježnije emocije, oduševiti najmlađu publiku, a u starijima probuditi dijete koje nikada neće prestati da mašta!

Obradujte svoje mališane i sebe i odgledajte film koji je namijenjen uživanju cijele porodice.

PARK ČUDESA” je uzbudljiva priča o osmogodišnjoj djevojčici June, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park, a otkrit će da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti, svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima. Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mjesto gdje posjetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gdje žive zanimljivi i šareni likovi i gdje su neponovljive atrakcije. Sve to ćete naći samo u “PARKU ČUDESA”.

Trailer pogledajte putem linka



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno