Naše

VIDEO: Bahati potencijalni ubica na točkovima kroz tunel kod Zenice vozio BMW 240 na sat!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izvjesni Zeničanin “zakucao” je svog BMW-a na 240+ km/h, vozeći se kroz tunel “1. mart” na autoputu A1 nadomak Zenice, vidljivo je iz videa koji je osvanuo na društvenim mrežama, a koji je ustupljen i našem portalu.

Osoba koja ima FB profil s nadimkom “Samke”, očigledno je ljubitelj brze vožnje i BMW-a, obzirom da je hiperlink njegovog profila vezan za ovu marku automobila.

Video, kojim se hvalio putem društvenih mreža nastao je neutvrđenog datuma, ali je očito autentičan i pokazuje obijesnog vozača (po FB profilu mladića ne starijeg od trideset godina) koji izvlači maksimum iz vozila, vozeći ga više od 240 km/h na dionici na kojoj je ograničenje 100 km/h.

poznato je da u tunelu “1.mart” samo povremeno “stanuje” policijski radar, ali zbog ovakvog ponašanja i hvalisanja potencijalnih ubica, očigledno je da bi policija trebala da ih postavi što više, te nerijetko i češće kazni i one koji za malo prekrše propise.

Zbog ovakvih “vozača” ispaštaju svi, a stradaju nedužni. Prema nama dostupnim podacima, policija u ZDK je upoznata sa ovim slučajem, a da li je ili će sankcionisati potencijalnog ubicu na točkovima, pokazaće vrijeme pred nama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno