Nogomet

Veliko iznenađenje u Zenici: Izabran novi predsjednik Saveza

Veliko iznenađenje u Zenici: Izabran novi predsjednik Saveza – Danas je održana sjednica Skupštine NSZDK, na kojoj se birao novi Izvršni odbor, kao i novi predsjednik Saveza, kao i pedstavnici u NFSBiH te Federalnom savezu.

Nakon velikog broja nepravilnosti je utvrđen dnevni red, te se pristupilo glasanju. U izvršni odbor NSZDK izabrani su Muris Jabandžić, Hajrudin Alić, Mirza Spahić, Tarik Hadžimahmutović, Stipo Slišković, Nebojša Nikolić, Emir Zaimović, Vejsil Ašlama, Adnan Bajrić, Admir Zilkić i Osman Baćinović.

Budući da nisu dobili potreban broj glasova Mensur Mušija i Muamer Bureković otpali su iz utrke za predsjednika NSZDK, tako da je novi predsjednik NSZDK u naredne četiri godine Muris Jabandžić-Tigar iz Tešnja. Ovo je veliko iznenađenje, s obzirom da su svi očekivali pobjedu Mensura Mušije, koji na kraju nije uspio ući niti u IO NSZDK.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem