Ostali sportovi

VELIKI USPJEH: Član KBK “Isak” iz Zenice Ahmed Krnjić, osvajač profi titule evropskog prvaka u kick boksu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VELIKI USPJEH: Član KBK “Isak” iz Zenice Ahmed Krnjić, osvajač profi titule evropskog prvaka u kick boksu – Ahmed Krnjić, osvajač profi titule evropskog prvaka u kick boksu u Wako asocijaciji, a prvi meč u ovoj godini imao je 18. decembra u Sremskoj Mitrovici.

Protivnik bh. šampiona bio je crnogorski reprezentativac Miroslav Vujović, a jednoglasnom odlukom sudija pobijedio je Ahmed Krnjić, član zeničkog “Isaka”.

Pandemija koronavirusa poremetila je planirane nastupe u ovoj godini, a meč i pobjeda u Sremskoj Mitrovici uvod su u borbe početkom naredne godine. U februaru Ahmed Krnjić, posredstvom jedne turske agencije ima zakazan profi meč u Istanbulu, a ako dozvole epidemiološke prilike u narednoj godini bi se trebalo održati Evropsko i Svjetsko prvenstvo.

Želja bosanskohercegovačkog kick boksera je da sa svojim trenerskim timom organizuje i vrhunski profi meč u zeničkoj Areni.

Autor: RTVZE



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno