Rekreacija

Uspjeh zeničkih djevojčica i dječaka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na Sportskim igrama mladih koje su održane u Areni Zenica nastupila se i ekipe Sportskog saveza Grada Zenice. U konkurenciji od 40 prijavljenih ekipa, godišta 2000 i mlađi, ekipa dječaka Sportskog saveza Grada Zenica je osvojila prvo mjesto sa gol razlikom 21:3 i time obezbjedila učešće na finalnom turniru koji će se održati u Sarajevu krajem mjeseca avgusta, anakon završetka takmičenja u ostalim gradovima BiH. Pobjednik na tom takmičenju ide na regionalnu završnicu u Split.

Time su, poslije osvajanja prvog mjesta na Igrama mladih Evrope u Gelsenkircenu nastavili sa kontinuiranim igrama i na domaćem terenu, te svojim ponašanjem i zalaganjem predstavili sebe i Grad iz kojeg dolaze u najboljem svjetlu. 

Ekipa djevojčica Sportskog saveza je zauzela drugo mjesto na ovom takmičenju.

Dječaci i djevojčice su se na ovaj način htjeli zahvaliti Sportskom savezu Grada Zenica i Gradonačelniku Husejinu Smajloviću, na ukazanom povjerenju i omogućenom odlasku u Njemačku, što je za mnoge bio i prvi izlazak van granica BiH.

djecaci3

djevojcice 1



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno