Rekreacija

Plivački klub Željezara: upis članova

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Plivački klub „Željezara Zenica“ od nastanka jedan je od najtrofejnijih i u radu sa mlađim plivačkim naraštajima najuspješnijih sportskih kolektiva u našoj zemlji. Jedan od ciljeva sportskog kolektiva Plivačkog kluba Željezara Zenica prvenstveno jeste da što veći broj neplivača usvoji osnovno znanje o plivanju kroz obuku neplivača, a da se zatim kroz ostale nivoe obuke obučavaju i usavršavaju do znanja potrebnog za prelazak u tim profesionalnih takmičara plivača.  

Plivanje koje ima dugogodišnju tradiciju u našem gradu uvijek je privlačilo mlade naraštaje kako po prioritetu zdravlja, tako i zbog poboljšanja tjelesne spreme što utiče I na izgradnju snažnih mišića i kostiju, boljeg raspoloženja i više energije.

Plivački klub „Željezara Zenica“ vrši upis novih članova. Svi koji žele da se učlane dovoljno je da ponesu osnovne stvari za kupanje na bazenu (papuče, kupaće gaćice, šampon, peškir, fen) i dodju na trening u sljedećim terminima.

Obuka neplivača: ponedjeljak, srijeda, petak od 18:00 – 19:00h.
Škola plivanja: ponedjeljak,utorak, četvrtak, petak od 19:00 – 20:00h.
Takmičarski pogon: svakim radnim danom od 19-21h,vikendom od 09-11:30h.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno