Zabava

Multiplex Ekran Zenica: Poziv za volontiranje na 5. DJEČIJEM FILM FESTIVALU

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Multiplex Ekran Zenica: Poziv za volontiranje na 5. DJEČIJEM FILM FESTIVALU – Imaš od 16 do 25 godina? Želiš učestvovati u organizaciji “5. DJEČIJEG FILM FESTIVALA”? Ovo je prava prilika za tebe. Prijavi se, pridruži se fantastičnoj volonterskoj ekipi i doživi nezaboravno iskustvo kroz deset dana festivala.
Aplikaciju možete popuniti na linku: https://goo.gl/forms/kgEL9uU3UBlzopAK2
Dječiji film festival je NAJVEĆA I NAJDUŽA FILMSKA SMOTRA ZA DJECU U BOSNI I HERCEGOVINI koji se održava tradicionalno jedan puta godišnje. Za protekle četiri godine festival je privukao više od 30 000 posjetilaca, organizovao više od 300 kino projekcija i preko 200 kreativnih radionica te postao jedna od najposjećenijih manifestacija za djecu u zemlji.
U svom petom izdanju koje će se održati od 29. oktobra do 07. novembra DJEČIJI FILM FESTIVAL obuhvata: filmski program sa više od 80 kino projekcija filmova iz cijelog svijeta i više od 40 zabavnih i kreativnih radionica koje su važan dio festivala koje se odvijaju u holu i na platou Multiplexa Ekran Zenica.
Više informacija možete pročitati i na našoj facebook stranici: https://www.facebook.com/DjecijiFilmFestival/


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno