Košarka

Upitna utakmica između Čelika i Posušja, Zeničani pred izbacivanjem iz najvišeg ranga

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Košarkaši Posušja na utakmicu u Zenicu najvjerovatnije neće otputovati. Dvoboj Čelika i Posušja najavljen je za subotu u 18 sati, no s obzirom da zenički klub ima tek četiri igrača na raspolaganju te da su predali i prethodnu utakmicu, vjerovatnost da će igrati protiv Posušja je ostala samo teoretska, navodi Jabuka.tv.

Ako Čelik preda i ovu utakmicu, Posušju će biti dodijeljena pobjeda od 20:0, a Zeničani će biti izbačeni iz najvišeg ranga. Isključivanjem seniorske ekipe iz ovogodišnjeg takmičenja, kako je ranije najavio predsjednik kluba Goran Bulajić, ne bi značio i raspad, odnosno gašenje kluba, jer će sve omladinske selekcije nastaviti s radom i takmičenjima. Mostarski Zrinjski će, nakon što u prethodnom kolu nije igrao utakmicu zbog pojave korona virusu u ekipi, ovog vikenda gostuje u Bratuncu. Susret protiv istoimene ekipe bit će odigran u nedjelju u 17 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno