Zenica

Upis u školu udaraljki

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mala škola udaraljki za djecu, uzrasta od 6 do 14 godina. Jedan od osnovnih ciljeva Male škole udaraljki je pripremiti polaznike i upoznati ih sa svim komponentama ritma i udaraljki. Djeca će imati prilku da kroz kreativno-zabavne radionice uče o različitim muzičkim kulturama i tradicijama iz cijelog svijeta, ali i da upoznaju mogućnosti nekonvencionalnog muziciranja i improvizacije. Pored sviranja, u kreativno-zabavne radionice su uključeni i elementi pjevanja i plesa, kao i izrada originalnih udaračkih instrumenata. Radionica je idealna za dječake ali su i djevojčice dobro došle.

Sva zainteresovana djeca (od 6 do 14 godina) za ovu zanimljivu muzičku radionicu mogu doći u prostorije “Ars Centra” koje se za muzički odsjek nalaze u OŠ. Vladimir Nazor (središnja zgrada unutar dvorišta škole, drugi sprat) svakog utorka i petka u terminu od 18, 35 do 19, 35.

Detaljnije informacije u inboxu stranice “Ars Centra” i na br.mob. 060 318 3037, 060 300 2996

ulicamamo.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno