Zločini

Ukradena “Kia” iz garaže, 35 laptopa iz BMW-a, meso iz “Brojlera”, opljačkana benzinska pumpa…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U toku noći, u ulici Muhameda Seida Serdarevića, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” u prodavnicu “Brojler”. Tom prilikom otuđena je određena količina prehrambenih proizvoda kao i neutvrđen iznos novca. Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I Zenica uz upoznavanje dežurnog tužioca, saopćio je MUP ZDK u svojim biltenima koji su obuhvatili zbivanja u proteklih 48 sati.

DaU ulici Kotromanića, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” iz putničkog motornog vozila marke “BMW”, vlasništvo H.E. (rođen 1998. godine) iz Zenice. Tom prilikom otuđeno je 35 komada polovnih laptopa. Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U mjestu Lašva, na benzinskoj pumpi “Hifa Petrol” od strane dva maskirana lica uz prijetnju pištoljem izvršeno je krivično djelo “Razbojništvo” nad radnikom V.M. rođen 1988 godine iz Zenice. Tom prilikom je otuđena neutvrđena količina novca, a radnik V.M. je zadobio lakše tjelesne povrede, konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Od strane policijskih službenika Sektora kriminalističke policije izvršen je uviđaj, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

U ulici Vojvodića put, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo “Teška krađa”. Tom prilikom iz garaže vlasništvo D.F. iz Zenice otuđeno je putničko motorno vozilo marke “Kia”, vlasništvo K.S. iz Zenice. Od strane uviđajne ekipe Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I izvršen je uviđaj, uz upoznavanje dežurnog tužioca.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno