Zločini

U Stranjanima komšiji zapalio sijeno, u Gradišću napao osobu i oštetio vozilo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U toku noći 28/29.10.2023. godine u mjestu Stranjani od strane nepoznatog lica izvršena je paljevina jednog plasta sijena u količini od oko 700 kg vlasništvo D.A. iz Zenice. Po prijavi navedenog događaja na lice mjesta izašli su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, te je izvršen uviđaj.

Dana 29.10.2023. godine oko 16,00 sati u ulici Saliha Skomorca izvršeno je krivično djelo Nasilničko ponašanje” i Oštećenje tuđe stvari” od strane lica H.T. (rođen 1991. godine) iz Zenice, koji je tom prilikom uputio ozbiljnu prijetnju na život i tjelo prema više komšija, a potom izvršio oštećenje putničkog motornog vozila vlasništvo H.H. i fizički napao A.S.(rođena 1994. godine) iz Zenice.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, dok je osumnjičeni H.T. lišen slobode i zadržan u prostorijama za zadržavanje Policijske stanice Centar.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno