Posuđeno

Uključi se: Jedan privrednik, jedno dijete

Poštovani, Udruženje građana za afirmaciju humanih ideja je Udruženje čija je misija animirati svakog pojedinca, da dio onoga što posjeduje podijeli sa onima koji nemaju skoro ništa, a pored toga i pomoći vrijednim đacima i studentima da ostvare svoje ambicije i ciljeve, koje ne mogu ostvariti bez određenih finansijskih sredstava. Naš rad je javan i transparentan, a isti možete pratiti na našoj web (www.ngoahi.org) i Facebook stranici Udruženja. Ovoga puta, želimo Vas pozvati na učešće u projektu

„Jedan privrednik – jedno dijete“

Projekat „Jedan privrednik – jedno dijete“ realizujemo već petu godinu s ciljem da djeci iz socijalno ugroženih porodica koje pratimo i pomažemo kroz naše druge projekte, olakšamo početak školske godine kupovinom nove obuće, odjeće i školskog pribora. Projekat je specifičan po tome, što za svako dijete tražimo donatora, koji uplatom 100,00 KM na jedan od žiro računa Udruženja postaje naš saradnik. Volonteri AHI-ja, provedu dan u druženju sa djetetom spomenute kategorije, te u vrijednosti donacije kupuju sve što mu je najpotrebnije, a što mu njegovi najbliži nisu u mogućnosti priuštiti. Planiramo da sa realizacijom kupovine potrebnih stvari za novu školsku godinu za svu djecu završimo do sredine septembra, a po okončanju akcije, najkasnije do 30. oktobra, svim saradnicima-donatorima dostavljamo detaljan izvještaj o djetetu kojem je pomoć pružena, kao i kopije računa. U nadi da ćete podržati projekat, unaprijed Vam se zahvaljujemo!

Svoje donacije u iznosu od 100,00 KM možete uplatiti na jedan od naših žiro računa:

Udruženje građana za afirmaciju humanih ideja – AHI
– BBI: 1418010009368898
– Sparkasee bank: 1990520048115780
sa naznakom za projekat “JEDAN PRIVREDNIK – JEDNO DIJETE”,
a najkasnije do do 30.08.2015. godine.

Kontakt osobe za projekat “JEDAN PRIVREDNIK – JEDNO DIJETE”:
Aida Jašarević – 061 403 744
Emina Hrustić Islamović – 061 362 408

Srdačan pozdrav!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem