Posuđeno

Uključi se: Jedan privrednik, jedno dijete

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani, Udruženje građana za afirmaciju humanih ideja je Udruženje čija je misija animirati svakog pojedinca, da dio onoga što posjeduje podijeli sa onima koji nemaju skoro ništa, a pored toga i pomoći vrijednim đacima i studentima da ostvare svoje ambicije i ciljeve, koje ne mogu ostvariti bez određenih finansijskih sredstava. Naš rad je javan i transparentan, a isti možete pratiti na našoj web (www.ngoahi.org) i Facebook stranici Udruženja. Ovoga puta, želimo Vas pozvati na učešće u projektu

„Jedan privrednik – jedno dijete“

Projekat „Jedan privrednik – jedno dijete“ realizujemo već petu godinu s ciljem da djeci iz socijalno ugroženih porodica koje pratimo i pomažemo kroz naše druge projekte, olakšamo početak školske godine kupovinom nove obuće, odjeće i školskog pribora. Projekat je specifičan po tome, što za svako dijete tražimo donatora, koji uplatom 100,00 KM na jedan od žiro računa Udruženja postaje naš saradnik. Volonteri AHI-ja, provedu dan u druženju sa djetetom spomenute kategorije, te u vrijednosti donacije kupuju sve što mu je najpotrebnije, a što mu njegovi najbliži nisu u mogućnosti priuštiti. Planiramo da sa realizacijom kupovine potrebnih stvari za novu školsku godinu za svu djecu završimo do sredine septembra, a po okončanju akcije, najkasnije do 30. oktobra, svim saradnicima-donatorima dostavljamo detaljan izvještaj o djetetu kojem je pomoć pružena, kao i kopije računa. U nadi da ćete podržati projekat, unaprijed Vam se zahvaljujemo!

Svoje donacije u iznosu od 100,00 KM možete uplatiti na jedan od naših žiro računa:

Udruženje građana za afirmaciju humanih ideja – AHI
– BBI: 1418010009368898
– Sparkasee bank: 1990520048115780
sa naznakom za projekat “JEDAN PRIVREDNIK – JEDNO DIJETE”,
a najkasnije do do 30.08.2015. godine.

Kontakt osobe za projekat “JEDAN PRIVREDNIK – JEDNO DIJETE”:
Aida Jašarević – 061 403 744
Emina Hrustić Islamović – 061 362 408

Srdačan pozdrav!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno