Zenica

Udruženje poslodavaca Zenica: Radionica u sklopu projekta „I work right after school“ („Ja radim odmah nakon škole“)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje poslodavaca Zenica održalo radionicu u sklopu projekta „I work right after school“ („Ja radim odmah nakon škole“)

Dana 03.10.2023. godine, u Zenici, u organizaciji Udruženja poslodavaca Zenica održana je radionica u sklopu projekta “I work right after school” (“Ja radim odmah nakon škole”)

Radionici su prisustvovali prosvjetni radnici iz osnovnih škola i srednjih mješovitih škola iz gradova Zenica i Zavidovići i općina Kakanj i Olovo.

Tema radionice bila je prezentacija projekta i izrada nacrta scenarija za video materijale kojima će se promovisati deficitarna zanimanja u oblasti prehrambene industrije za 4 mješovite škole u Zeničko – dobojskom kantonu.

Učesnici radionice su kroz grupni rad izrazili svoje ideje o tome šta bi trebalo da sadrži promotivni video kako bi se postigao željeni efekat – povećana zainteresovanost učenika za upis za zanimanja: kuhar, pekar i poslastičar.

Projekat je finansiran od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Bosni I Hercegovini.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno