Zenica

Merhamet Zenica: Poziv za donacije u poljoprivrednim proizvodima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

„Merhamet“ Regionalni odbor Zenica je humanitarna organizacija koja svojim djelovanjem pokriva područja: Zenice, Kaknja, Breze, Visokog, Vareša, Olova i Žepča. Najvažnije aktivnosti koje se realizuju su: „Javna kuhinja“, „Podjela paketa“, „Kućna njega“, „Iftar“, „Kurban“, „Stipendiranje učenika i studenata“, „Prikupljanje odjeće i obuće“. Takođe, realizuju se i razne druge akcije pomoći zavisno od ukazanih potreba.

Glavni projekat je „Javna kuhinja“ – pripremanje i podjela obroka za socijalno ugrožene osobe. U okviru Regionalnog odbora „Merhamet“ Zenica djeluju tri kuhinje: u Zenici, Kaknju i Brezi, u kojima se svakodnevno pripremi oko 730 obroka.

U cilju održanja kontinuiteta rada naših kuhinja i mogućnosti pripremanja raznovrsnijih obroka korisnicima, ovim putem želimo da pozovemo sva fizička i pravna lica, koja se bave poljoprivrednom djelatnošću, ali i sve ostale, da shodno svojim mogućnostima, doniraju poljoprivredne proizvode: krompir, luk, grah i slično.

Vaše donacije možete donijeti u naše kuhinje u:

  • Zenici, Ćire Truhelke 10 D, Radakovo, kontakt telefon: 032/425-530,
  • Kaknju, Rudi Čajevac L-A, kontakt telefon: 032/554-473,
  • Brezi, Bosanskih namjesnika bb (zgrada Partizan), kontakt telefon 060/35 44 343.

Pomozite nam u širenju Merhametove misije dobročinstva!

„MISLI I ČINI DOBRO!“ UPRAVA RO „MERHAMET“ ZENICAStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno