Zenica

UDBOR Nemila 92-95: Umjesto pomoći, dobili “čestitku” iz Gradske uprave

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

UDBOR Nemila 92-95: Umjesto pomoći, dobili “čestitku” iz Gradske uprave – Poštovani saborci,

Kao što ste upoznati u ranijim obavijestima naše udruženje je pokrenulo izgradnju “Spomen sobe Šehidima Nemilskog rejona” uz objekat Društvenog doma Nemila.

Nakon iscrpnog pribavljanja potrebne dokumentacije koja je trajala preko godinu dana, objekat se počeo graditi. Vrijednost investicije objekta je oko 50.000,00 KM koje je naše udruženje prikupilo i iz vlastitih sredstava, obezbjedilo uz pomoć naših prijatelja. Objekat je zamišljen kao muzej za 127 Šehida Nemilskog rejona i svrha tog objekta je istorijska i edukativna.

Kada smo mislili da je završeno jutros putem pošte stiže nam čestitka od Gradske uprave Zenica. U čestitki stoji da mi boračko udruženje smo dužni uplatiti gradu Zenica 7.146,91 KM,na osnovu nekakvih naknada i taksi.

S toga ovu informaciju djelimo kako bi još jednom pokazali da nismo politikani i da nemamo ništa lično protiv Gradske uprave Zenica na čelu sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem, ali gradonacelnik ima nešto protiv svih boraca, ali i porodica šehida.

Kao dokaz pogledajte slike ispod.

UDBOR Nemila 92-95

SRAM VAS BILO GRADONAČELNIČE.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno