Zenica

FOTO: Merhamet – Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Merhamet – Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva – Povodom 17.oktobra – Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva, Regionalni odbor “Merhamet” Zenica, u saradnji sa donatorima, u petak 16.10., obezbijedio je bogatiji i raznovrsniji obrok za sve korisnike kuhinje. Korisnicima su podijeljeni:

Ćevapi, razne pite, pice, pečena piletina, jogurti, te razne vrste kolača, rolata i torti.

Zaista smo oduševljeni interesovanjem i odzivom poslovnih subjekata u Zenici:

Ovom akcijom željeli smo skrenuti pažnju na socijalno ugroženo stanovništvo, naše sugrađane, konkretno korisnike „Merhametove“ kuhinje u Zenici, koji su zbog teške ekonomske situacije prinuđeni svakodnevno dolaziti po obrok.

Ovim putem želimo da se u ime naših korisnika, od srca zahvalimo svima koji su učestvovali, gore pomenutim subjektima, kao i ostalima koji su željeli ostati anonimni. Zaista smo prijatno iznenađeni velikim odzivom obzirom na tešku ekonomsku situaciju i otežano poslovanje privrednih subjekata uzrokovano epidemiološkom situacijom.

Uprava „Merhameta“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno