Ostali sportovi

U Zenici održan 3. “Street Volleyball”, turnir za djevojke – pobjednik OK “Prijedor”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklog vikenda Odbojkaški klub “Čelik-R” Zenica bio je organizator i domaćin 3. po redu “Street Volleyball” turnira za djevojke.
-Naš turnir polako već postaje tradicija, a naredne godine se nadamo većem odzivu ekipa. Naš mali festival odbojke je privukao pažnju građana Zenice koji su imali priliku da uživaju u pregršt odličnih poena i u zaista lijepoj odbojci, kažu iz Organizacije turnira.

Pehar prvaka od ekipe Žepča ove godine je preuzela ekipa OK “Prijedor” iz Prijedora. Prošlogodišnji prvaci ŽOK “Žepče” zauzeli su 2.mjesto, a podmlađena ekipa OK Čelik-R je osvojila 3.mjesto, ali i simpatije mnogobrojne publike. Čestitke pripadaju svim ekipama, učesnicama turnira, objavili su iz OK Čelik-R Zenica.
Na ovom turniru OK Čelik –R se oprostio od njihove dugogodišnje prvotimke Dženite Ibrašimović, koja svoj životni put nastavlja u Njemačkoj.
-Ovim putem Odbojkaški klub “Čelik-R” Zenica se zahvaljuje na trudu, radu i odanosti kroz dugi niz godina, te Dženiti želimo uspjeh i sreću u budućnosti, kažu iz OK Čelik-R Zenica.

Iz organizacije zahvaljuju svojim partnerima, sponzorima i prijateljima koji su svojim nesebičnim doprinosom omogućili organizaciju turnira, a to su:
Grad Zenica i Sportski savez Grada Zenice, Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK,
J.P Za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica, FUEL Boss d.o.o Zenica, Travel Agency BISS-TOURS Zenica, Rayex d.o.o Zenica, Caffe & Food Bar “FILM”.

E.Imamović, Foto OK Čelik-R



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno