Ostali sportovi

FOTO: Ambasadori Wigemark i Rousson na treningu najmlađih ragbijaša Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Ambasadori Wigemark i Rousson na treningu najmlađih ragbijaša Čelika – Na stadionu „Kamberović polje“ u Zenici održan je trening mladih selekcija ragbi kluba Čelik na kojoj su u sklopu svoje posjete u Zenici prisustvovali Šef delegacije EU i specijalni predstavnik EU u Bosni i Hercegovini nj.e. ambasador Lars – Gunnar Wigemark i ambasador Francuske u Bosni i Hercegovini nj.e. Guillaume Rousson.

Trening smo proveli u radnoj atmosferi, ali i razgovorima o budućim planovima i radu Ragbi Kluba Čelik. Naši gosti pohvalili su rad našeg kluba, te nisu krili oduševljenje onim sto su vidjeli. Najmlađi članovi našeg kolektiva gostima su uručili simbolične poklone (ragbi lopte sa potpisima mladih ragbijaša). Ragbi kao sport je sport za sve, a ragbi škola Ragbi kluba Čelik je upravo takvo mjesto gdje se mladi ljudi uzrasta od 06 – 16 godina mogu baviti sportom bez naknade. Predstavljen je i društveno odgovorni rad našeg sportskog kolektiva koji se ogleda kroz implementaciju raznih projekata uz suradnju sa lokalnom zajednicom. Nakon treninga održan je prigodan sastanak sa članovima UO Ragbi klub Čelik na kojem se razgovaralo o planovima za budući rad ali i za predstavljanje dosadašnjeg rada našeg sportskog kolektiva.

Ragbi klub Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno