Ostali sportovi

Ovog vikenda na Kamberovića polju najbolji bh. atletičari na prvenstvu BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovog vikenda, 27. i 28.7.2019.godine, u Zenici će biti održano seniorsko prvenstvo BiH za seniore i seniorke, saopštili su domaćini i organizatori prvenstva iz AK Zenica.
Za prvenstvo je prijavljeno 147 takmičara/ki iz 23 kluba, plus dva takmičaraiz Srbije van konkurencije, Asmir Kolašinac i Armin Sinančević u bacanju kugle.

-Takmičenja će početi u 16 sati, a prijavljeni su: Tuka, Pezer, Alić, Mešić, Mileusnić, Redžić, Mujezinović, Heco, Kimani, Junuzović, Mrkanović, Malkočević… i oni će se naći na odmjeravanju snaga. Možda je ovo prvi puta da će se na jednom takmičenju pojaviti svi najbolji atletičari/ke BiH (bez izuzetka), dakle nema povrijeđenih, tako da će ovo zasigurno biti najkvalitetnije takmičenje Seniora i Seniorki na prvenstvima BiH -, kazao nam je Aziz Kevelj, sekretar i trener u AK Zenica.

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno