Politika Zenica

U utorak sjednica Gradskog vijeća, šta je na dnevnom redu?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Trideset četvrta sjednica Gradskog vijeća Zenica održat će se u utorak, 30. maja 2023. godine u 10 sati, u Velikoj sali Grada Zenica.

Na predloženom dnevnom redu sjednice je 16 tačaka, koje se uglavnom odnose na izvještaje o radu i poslovanju za prošlu godinu javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Zenica.

Vijećnici će također imati priliku da na ovoj sjednici postave pitanja i podnesu inicijative, kao i da se izjasne o Prijedlogu Zaključka o davanju saglasnosti Kukuruz Admiru na ugovor o kupoprodaji nekretnine i Prijedlogu Zaključka o davanju saglasnosti društvu Žaluzine Style d.o.o., za prodaju nekretnine.

Na ovoj sjednici, bit će razmatran i Prijedlog Rješenja o imenovanju stalne Komisije za provođenje postupaka javnih konkursa – nadmetanja (licitacija) za raspolaganje neizgrađenim građevinskim zemljištem u vlasništvu Grada Zenica te Prijedlog dodjele mandata predsjednika i članova savjeta mjesnih zajednica.

Materijali za predloženi dnevni red su dostupni na web stranici Grada Zenica i mogu se preuzeti putem linka: http://www.zenica.ba/gradska-uprava/vijece-grada-zenica/sjednice-gradskog-vijeca/.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno