Zločini

U Travničkoj i Dolači pronađena droga prilikom pretresa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 11.02.2024. godine, u 19,20 sati, u ulici Travnička cesta, od strane lica K.A. (rođen 1985. godine) iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom pregleda od strane policijskih službenika kod istog su pronađena dva upakovana sadržaja praškaste materije bruto težine 3,50 grama i upakovan sadržaj biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Pronađena materija je oduzeta, a lice K.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 11.02.2024. godine, u 16,55 sati, u mjestu Dolača, od strane lica A.E. (rođen 1998. godine) iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Prilikom pregleda od strane policijskih službenika kod istog je pronađen jedan upakovan sadržaj praškaste materije koja asocira na opojnu drogu bruto težine 10,90 grama. Pronađena materija je oduzeta, a lice A.E. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno