Zločini

U Zenica City Centru iz dm-a ukrao dva parfema, u Nemili ukrali zlatni i srebreni nakit, ručne satove, dva konvektora, televizor…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 08.02.2024. godine, oko 12,30 sati, u ulici Kamberovića čikma, u Zenica City Centru, od strane lica H.I., rođen 1986. godine iz Viteza izvršeno je krivično djelo “Krađa” dva parfema iz prodavnice dm. Otuđeni parfemi su oduzeti, a lice H.I. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 08.02.2024. godine, u 15,40 sati, u prostorije Policijske stanice Nemila obratila se H.E. iz Zenice, te prijavila da je u vremenskom periodu od 03.02. do 08.02.2024. godine od strane nepoznate osobe izvršeno krivično djelo “Teška krađa” u kuću vlasništvo D.H., a koja se trenutno nalazi u inostranstvu. Tom prilikom otuđena je određena količina zlatnog i srebrenog nakita, više komada ručnih satova , dva konvektora marke “Atlantik”, TV marke “VOX” , nadzorna kamera marke “MSL” i cd-radio plave boje. Od strane uviđajne ekipe Odsjeka kriminalističke policije, Policijske uprave I izvršen je uviđaj, uz upoznavanje dežurnog tužioca.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno