Rukomet

U subotu RK Čelik igra protiv Donjeg Vakufa u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon ubjedljive pobjede prošle nedjelje protv RK Travnika (47:32), RK Čelik je naredne subote, 30. aprila, u Gradskoj areni Husejin Smajlović, domaćin ekipi RK Donjeg Vakufa.

Očekuje se sigurna pobjeda domaćina
Tim se neće mijenjati od utakmice sa Travnikom
Biće to susret trenutno prvoplasiranog RK Čelik (sa 31 bodom) i posljednjeg sa tabele Prve lige FBiH – RK Donji Vakuf (sa 4 boda).

”Bodovna razlika između dva tima ne mora ništa da znači, jer danas svi igraju rukomet. RK Donji Vakuf nas je znao iznenaditi dobrom igrom, ali mu ni sada, kao ni ranije, nećemo dozvoliti nikakvo iznenađenje. To znači da dva nova boda ostaju u Zenici”, izjavio je za Čelikov portal pouzdan standardni prvotimac Adnan Sumbuljević, koji u subotu slavi rođendan, te dodaje:

”Moja dobra igra i naša pobjeda u subotu biće poklon ekipe i mene našim navijačima za moj rođendan. Pozivam navijače da dođu na utakmicu, uz besplatan ulaz”.

Sastav RK Čelik neće se mijenjati u odnosu na prethodnu utakmicu sa RK Travnik, a to znači da će protiv RK Donji Vakuf u sastavu biti: Mario Filipović, Faris Mrako, Edin Gušić, Adnan Sumbuljević, Danijel Jurić, Tarik Kubat, Dženan Hodžić, Mensur Hadžić, Ajdin Starčević, Velid Čelenka, Mevludin Čehajić, Faris Rujanac i Ante Dragičević.

UTAKMICA RK ČELIK-RK DONJI VAKUF SE IGRA U SUBOTU, 30. APRILA, SA POČETKOM U 17:00 SATI. UPRAVA I IGRAČI RK ČELIKA POZIVAJU LJUBITELJE RUKOMETA NA OVU UTAKMICU. ULAZ JE BESPLATAN.

Foto: Arhiva 2021.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno