Rukomet

U subotu na Bilmišću RK Čelik – RK Lukavac (19h) –Zadnja utakmica u prvenstvu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu na Bilmišću RK Čelik – RK Lukavac (19h) –Zadnja utakmica u prvenstvu – Uokviru 22.kola Prve rukometne lige Federacije BIH-grupa Sjever, rukometaši Čelika će biti domaćini ekipi RK Lukavac. Utakmica je na rasporedu u subotu 12.maja u dvorani na Bilmišću u Zenici sa početkom u 19 sati. Ovo je posljednja utakmica u ovoj sezoni 2017/2018 i Zeničani će pokušati za zabilježe pobjedu u oproštaju od svojih navijača.

Ekipa trenera Seldina Rizvanovića se nalazi na šestom mjestu. Kolo prije kraja, Čelik ima omjer od 7 pobjeda, tri neriješena rezultata i 9 poraza i 24 boda. Eventualnom pobjedom samo bi popravili skor i bodovni saldo za još tri boda.

Za mladu ekipu zeničkog ligaša plasman u sredini tabele je dobar uspjeh, jer je tokom cijelog prvenstva ekipa imala problema sa odsustvom igrača i hroničnom besparicom.

Za subotu, 12. maja u 19 sati u dvorani Bilmišće Uprava i igrači Čelika, pripremaju specijalni program i žele da to bude praznik rukometa.

Iz RK Čelik pozivaju sve simpatizere, ljubitelje rukometa i navijače da svojim prisustvom i podrškom pomognu njihovim momcima da ostvare novu pobjedu i da dođu na staro mjesto okupljanja rukometaša, u dvoranu na Bilmišće.

Parovi 22.kola, 12./13.5.2018:

Čelik – Lukavac

Žepče – Sana 7

Gračanica – Gradačac

Krajina – Krivaja

Bosna TS – Sloboda Solana

(Slobodna je ekipa Konjuh 2)

Tabela:

E.Imamović

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno