Rukomet

RK Čelik: Specijalni program i nagrade za posjetioce

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

RK Čelik: Specijalni program i nagrade za posjetioce – Rukometaši Čelika u subotu, 12. Maja, u 19 sati, u dvorani Bilmišće igraju posljednju utakmicu u okviru 22. Kola prvenstva Prve lige Federacije BiH. Za ovu utakmicu, Uprava i igrači RK Čelika, pripremaju specijalni program.

– Detalji programa su još uvijek tajna – kažu u Upravnom odboru RK Čelik. Za sada se zna da će posjetioci na ulazu u dvoranu dobiti specijalne poklone, da će svečanost biti i na samoj utakmici. Ciljana grupa i posebna želja da dođu na ovu utakmicu su: penzioneri i
žene, posebno mlade djevojke, za koje je ulaz radi popularizacije rukometa besplatan – kažu u RK Čeliku.

MLADI IGRAČI RK ČELIKA – EDHEM GRABUS, ADI PAŠALIĆ, FARIS MRAKO, DANIJEL JURIĆ, ADNAN SUMBULJEVIĆ, MUAMER KALJIĆ, KENAN BIOGRADLIJA, ADNAN BEGAGIĆ, JASMIN BEGANOVIĆ, JASMIN OMEROVIĆ, TE EDVIN BEGOVIĆ, ALDIN BEGAGIĆ I DRUGOVI KOJI OVU UTAKMICU POSVEĆUJU SVOJIM PRIJATELJIMA I NAVIJAČIMA RK ČELIKA. ONI ŽELE DA OVAJ DAN BUDE PRAZNIK RUKOMETA!

IZ RUKOMETNOG KLUBA ČELIK ZENIČANIMA PORUČUJU ,,DOĐITE NA STARO MJESTO OKUPLJANJA RUKOMETAŠA: U DVORANU BILMIŠTE 12. MAJA U 19 SATI I UZ MLADE RUKOMETAŠE PROVEDITE UGODNO VRIJEME!’’

RK ČELIK ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno