Zabava

U prodaji 2.enciklopedija MOJ SVIJET

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Disney enciklopedija MOJ SVIJET – Druga knjiga “Životinje juga” na kioscima od petka 13. marta! Tropik i Egmont predstavljaju novu kolekciju enciklopedija za djecu. Nova serija knjiga nosi naziv Moj svijet i sastoji se od dvanaest bogato ilustriranih knjiga.

Edukativne i zabavne, odgovorit će na brojna pitanja o životinjama, biljkama, ljudskom tijelu, svemiru, prirodnim čudima i svemu što nas okružuje. Enciklopedije su organizirane prema jednostavnom sistemu pitanja i odgovora, koji će udovoljiti velikoj dječjoj znatiželji o našoj planeti. Zanimljive činjenice prate odlične ilustracije, fotografije, kvizovi, uz omiljene Disneyjeve junake, sve kako bi čitanje i učenje bilo zabavnije!
Druga knjiga nosi naziv Životinje juga. Životinje žive na svim područjima južne zemljine polulopte. U ovoj knjizi su glavna tema sisavci. Oni žive na travnatim ravnicama, u šumama, planinama, gradovima, pustinjama, u vodi, na snijegu i pod zemljom, a svaka od tih životinja je savršeno prilagođena svom staništu. U ovoj knjizi naći ćete odgovore na pitanja kao što su: da li sisavci rađaju žive mladunce? Zašto se nilski konj kupa cijeli dan? Da li životinje mogu postati nevidljive?
Krenite u zabavnu ekspediciju i potražite svakog petka na kioscima novu knjigu. po cijeni od 7,90KM. Ukoliko propustite neku od knjiga iz kolekcije, nazovite 032/244-744, svakim radnim danom od 9 do 17h, ili poručite putem web stranice www.tropik.ba .



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno