Info

Tuka kod Izetbegovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio bh. atletičara Amela Tuku i predstavnike Atletskog saveza BiH. Na sastanku je razgovarano o sve boljim rezultatima u bh. sportu, te o mogućnostima za njihovo dalje unapređenje. Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović je istaknuo da sportski uspjesi Amela Tuke imaju značaj za naše društvo u cjelini, kao i za dalju afirmaciju Bosne i Hercegovine na međunarodnom planu.

Uz čestitke Tuki za dosadašnje izuzetne nastupe u okviru prestižnih svjetskih takmičenja u atletici, član Predsjedništva BiH, Bakir Izetbegović izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je bh. sport u primjetnoj ekspanziji i da naši državni reprezentativci postižu sve bolje rezultate. Amel Tuka je zahvalio članu Predsjedništva BiH za čestitiku i kontinuiranu podršku koju pruža sportistima i našem sportu u cjelini, nadajući se još boljim rezultatima u budućnosti.

Sastanku su prisustvovali i predsjednik Atletskog saveza BiH Suad Kaknjo, te načelnik Općine Zenica Husein Smajlović, koji su člana Predsjedništva BiH informisali o aktivnostima koje se provode u pripremama za Svjetsko atletsko prvenstvo u Pekingu ove godine.

Sagovornici su se složili da dosadašnji uspjesi bh. sportista trebaju predstavljati dodatni motiv institucijama u Bosni i Hercegovini da značajnije podrže vrhunski sport i sportiste.

Član Predsjedništva BiH, Bakir Izetbegović poželio je Amelu Tuki i atletskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine puno uspjeha na predstojećem Svjetskom atletskom prvenstvu u Pekingu, te u njihovom daljem radu.

Predsjedništvo BIH



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno