Politika

Tribina “BiH u kandžama globalizacijskih procesa”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tribina “BiH u kandžama globalizacijskih procesa” – Profesor doktor Besim Spahić bio je gost javne tribine koju je jučer organizovala Kantonalna organizacija SDP-a Zeničko-dobojskog kantona. Tribina s temom „BiH u kandžama globalizacijskih procesa“ održana je u velikoj sali Gradske uprave.

-Mi smo niko i ništa. Čekamo pomoć iz vana, podijeljeni u tri tora, a niko nas ne voli, pa se polako osipamo i odlazimo iz naše domovine. Aktuelnu vlast ništa ne zanima, samo moć i pare. Na djelu je egoizam bez ikakvog znanja o tome šta je politika, šta narod a šta nacija, a pogotovo međunarodna politika, – upozorio je profesor Spahić, smatrajući da su Bosna i Hercegovina i njeni resursi zato lak plijen arhitektima svjetskih zbivanja, vlasnicima kapitala koji kontrolišu sve resurse na ovoj planeti.Kantonalni odbor SDP-a najavio je da će ovakve javne tribine, sa zanimljivim izlagačima i temama, priređivati do kraja godine.   (S.S. RTVZE)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno