Politika

U četvrtak 30. marta o budžetu Zenice za 2017.

Vijeće Grada Zenice
Vijeće Grada Zenice-arhivski foto
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U četvrtak 30. marta o budžetu Zenice za 2017. – Šesta sjednica Gradskog vijeća održat će se 30. marta 2017.godine (četvrtak) sa početkom u 10.00  sati, u velikoj sali Grada Zenica, Trg BiH broj 6. Predviđeno razmatranje Prijedloga Budžeta Grada Zenica za 2017. godinu ,kao i Prijedlog Odluke o izvršavanju Budžeta Grada Zenica za 2017. godinu.

Na dnevnom redu je i Izvještaj o radu gradske uprave i Gradonačelnika Zenice u 2016. godini, Prijedlog Odluke o određivanju prosječne konačne građevinske cijene 1m2 korisne stambene površine sa područja Grada Zenica,Prijedlog Zaključka za davanje saglasnosti preduzeću “Parking servis”, Zenica za uspostavu hipoteke,te Prijedlog Zaključka o prodaji građevinskog zemljišta putem neposredne pogodbe.

Gradsko vijeće Zenica razmatrat će i Informaciju o provedenoj javnoj raspravi o materijalu Ocjena mogućih rješenja za snabdjevanje toplinskom energijom grada Zenica,Inicijativu o bratimljenju Grada Zenica sa Gradom Izmita/Kocaeli, Republika Turska,kao i Prijedlog rješenja o imenovanju stručnih komisija za utvrđivanje prometne vrijednosti nekretnina na području Grada Zenica.

Materijali za sjednicu se mogu preuzeti OVDJE



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno