Zabava

Tri nova filma u kinu: “Patuljci sa naslovnih strana”, “Labirint: lijek smrti” i “Patuljci uzvraćaju udarac”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tri nova filma u kinu: “Patuljci sa naslovnih strana”, “Labirint: lijek smrti” i “Patuljci uzvraćaju udarac” – Posljednja sedmica januara donosi regionalnu hit komediju “PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA”, nastavak naučno fantastične sage “LABIRINT: LIJEK SMRTI (3D)” i animiranu avanturu za najmlađe “PATULJCI UZVRAĆAJU UDARAC (3D)”

 PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA

Od režisera komedija “Mrtav ladan” i “Čitulja za Eskobara” stiže nam nova regionalna doza smijeha. Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvijezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vrijeđa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cijenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne riječi magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Termini prikazivanja svaki dan od: 18:00 i 20:00 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 16:00, 18:00 i 20:00 sati

Trailer filma “Patuljci sa naslovnih strana” možete pogledati na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=0tZh1hVVFL4

LABIRINT: LIJEK SMRTI (3D) (MAZE RUNNER: TE DEATH CURE)

Posljednji dio globalno popularne filmske trilogije bazirane na serijalu knjiga autora Jamesa Dashnera. U posljednjem poglavlju Labirint sage, Thomas vodi svoju odbjeglu skupinu na posljednju i najopasniju misiju. Kako bi spasili svoje prijatelje, morat će ući u legendarni Last City, labirint koji kontrolira WCKD i koji je ujedno i najsmrtonosniji labirint do sad. Onaj tko preživi, dobit će odgovore na pitanja koja ih muče od prvog dolaska u labirint.

Termini prikazivanja svaki dan od: 17:30 i 20:30 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 14:30, 17:30 i 20:30 sati

Trailer filma “Labirint lijek smrti (3D)” možete pogledati na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=869ZWSdTx3E

 

PATULJCI UZVRAĆAJU UDARAC (3D)

Nova animacija redatelja filma Tvrd orah i producenata globalno popularnog Shreka!
Ni vrtni patuljci više nisu ono što su nekad bili. Kada djevojčica Chloe otkrije da u njezinoj novoj kući vrtni patuljci nisu ono što se činilo da jesu, mora odlučiti kako postupiti. Patuljci se naime bore protiv zločestih Troggsa koji stižu iz druge dimenzije.

Termini prikazivanja subotom i nedjeljom od: 12:00 i 14:00 sati

Trailer filma “Patuljci uzvraćaju udarac (3D)” možete pogledati na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=Yq6qx8vkFAM



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno